JAAA eindelijk ben ik er!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Rianne
24 Augustus 2009 | Australië, Sydney
zoooo dat was nog even iets langer in de lucht hangen dan verwacht, maar dan heb je ook wat: je bent eindelijk in Sydney!!
Door een soort van sterke kustwind in Sydney bedacht de piloot toen we er bijna waren dat we niet konden landen...(wss maar goed ook, maar toch)...dus dat we dan naar Brisbane moesten vliegen (dat wil zeggen ruim een uur naar boven) en we zouden t dan 'verder wel horen'..
okeee..dat is een typisch gevalletje van accepteren en doorgaan dus zo geschiede!Dit keer met persoonlijke display met topfilms en met de mogelijkheid om te slapen, vond ik het aanvankelijk niet zon wereldramp. Maarja dat je dan eventually toch 13 uur ipv 9 uur in de lucht hangt is toch wel naar!phoe!
aankomend in Sydney is er natuurlijk geen transfer voor Ri te bekennen (op zich had ik me daar op voorbereid..omdat ik zo vertraagd was..). Dus hop in een of andere backpack shuttle en zo snel mogelijk door t regenachtige (!) Sydney naar het hostel, want ik kon mijn ogen echt niet meer open houden! En daar zit ze dan..in een gigantisch hostel midden in Sydney!
Wel een beetje een fabriek hier, maar wel veeel mensen dus er gebeurt veel :D..en daar hou ik dan wel weer van! Douches die groter zijn dan die ik ooit in een studentenhuis heb gezien en heerlijke bedjes!
Net ff een pilsje gedaan in t cafee wat hier soort van bijhoord maar toch ook weer niet...en toen kwam ik daar een meisje tegen waarmee ik in de shuttle zat dus dat was dan wel weer gezellig! Welkom in de backpackcultuur,haha.
Zo zkr naar bed, maar eerst wat mooie fots voor jullie erop zetten!
Kusjes Ri
24 Augustus 2009 - 14:33
Wil En Gerard:
zo dat was een lange zit, maar nu ben je er dan eindelijk.Eerst maar even bijkomen en dan op naar het volgende stap.ik kijk er nu al naar uit wat je volgende keer weer beleefd, veel reisgenot gr.xxx wil -
24 Augustus 2009 - 19:03
Linda:
Hai Rianne,
Wil je via dit berichtje nog even heel veel plezier wensen tijdens je geweldige reis. Ik ben benieuwd naar je verhalen! (Mocht je nog tips nodig hebben mbt de de oostkust van Australie, let me know!!)
Geniet er ontzettend van!
xx Linda
(vriendinnetje Simon) -
24 Augustus 2009 - 20:13
Si!:
Genieten geblazen! Fijn dat die ellendige reis er iig op zit! Liefs!! -
25 Augustus 2009 - 10:59
Annemieke:
Rietje!!
Mooie verhalen, nu al! Zie dat je al meteen in de backpack cultuur bent beland :).
Have fun daar en ben benieuwd naar de foto's!
kus -
25 Augustus 2009 - 12:57
Daan:
Heeee lieve schat!
Fijn om je verhalen te horen echt... Al klinkt die vlucht redelijk hels. Maar jij bikkel kan alles aan! Nu kan het echt beginnen. Veel plezier met mensen ontmoeten :D. XX -
25 Augustus 2009 - 14:24
Kristy:
woooow herinneringen ophalen,
jij hebt zeker die route langs de kust gelopen?
me too!
veel plezier mate!
kus -
25 Augustus 2009 - 14:25
Jasper:
hela,
ik ga je ook volgen!
nu al backpack avonturen, leuke foto's!
kus op de mond;) -
04 September 2009 - 13:25
Bas:
Ik heb de eerste stukjes gelezen, en vond het heel leuk!
Sorry dat ik zolaat iets van me laat horen maar ik heb het heel erg druk met mijn werk gehad enzo, vanaf nu probeer ik alles een beetje te lezen.
Groeten, Bas( je weet wel, je broertje ;))