JAAAAAA de outback :D - Reisverslag uit Adelaide, Australië van Rianne Dekker - WaarBenJij.nu JAAAAAA de outback :D - Reisverslag uit Adelaide, Australië van Rianne Dekker - WaarBenJij.nu

JAAAAAA de outback :D

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Rianne

08 September 2009 | Australië, Adelaide

Hi mates!

ff mijn enthousiasme met jullie delen en tevens proberen wat meer fotos op mn facebook te posten...dit ging gisteren niet echt soepel!
Ik heb een leuk frans stel ontmoet met een heel leuk busje en ga met hun (en hun bus :D) richting Darwin. Dus ja door die outback...Yeahhh! ben heel bij dat ik met hun mee mag. Je kan ook met een tourcompany gaan, maar dit is natuurlijk wel t echte backpacken!! En t mooiste is nog dat ik heb geregeld dat Marielle, een Nederlands meisje die ik heb leren kennen in Canberra, ook mee mag. Dus daar gaan we met zn 4en! Vrijdag vertrekt deze dame uit Adelaide! Nu ff proberen de fotos te fiksen...

kusjes!

• 08 September 2009 - 12:08

Daan:

Chillll de billl!!!! :D

• 08 September 2009 - 12:09

Kris:

heeeeel vet!
    ri met een koppel op stap!
    wat voor busje hebben ze?
    x

• 08 September 2009 - 12:18

Rianne Dekker:

Fotos gelukt!:D

• 08 September 2009 - 14:53

Fab!:

Cool!! Jij hebt t weer goed geregeld meisje! Geniet van alles, mis je.. liefs

• 08 September 2009 - 16:08

Yv:

Zoo, das zeker het backpackerslife!! Slaap je ook in die bus enzo?

• 08 September 2009 - 19:05

Si!:

Ben benieuwd naar dat geweldige busje! Heb gistere namelijk een prachtig ding gezien waar Jeroen van Koningsbrugge zich in voort bewoog in Australie, dus mag hopen dat het zoiets is, die was geweldig namelijk! Liefs xx

• 09 September 2009 - 09:44

Ashanti:

Ri, het klinkt me allemaal als muziek in de oren! have fun babe! ;)

• 09 September 2009 - 11:23

Lisette:

Klinkt fantastisch! Heb het ook even gecheckt op de kaart en dat is zeker een flinke backpackerstrip. Wat een globetrotter :) Veel plezier!
    x

• 09 September 2009 - 17:02

Annespikey!:

Klinkt wederom zeer mooi, outback baby! Pas je op voor al die enge spinnen daar?
    Backpack ze! kus

• 09 September 2009 - 19:38

Esme:

Ha die Ri,

Zo ik had meteen al eventjes wat in te halen... Maar zo te lezen gaat dat helemaal goed komen daar met jou! Heel veel plezier in de Outback! Ben heel benieuwd hoe je dat daar allemaal gaat overleven. En dan ga ik het vanaf nu even goed bijhouden :) Geniet ervan!

xx

• 09 September 2009 - 20:39

Maaike:

Rie, ik ben toch een bést jaloers op u ;)!! Phoe!!! And nice pics!!!! Dikke kus!

• 10 September 2009 - 20:28

Margot:

Hee rietje, tikkie verlaat, maar toch maar weer een berichtje gelezen zeg ik! nicht slecht... Heel goed dat je die trip hebt gefikst, komt door al dat duimen van mij ;)
    Doe voorzichtig!
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

• 11 September 2009 - 08:46

Maart:

Goed geregeld, koppel MET busje! :D xx

• 12 September 2009 - 22:16

Hans:

Hoi Rianne, erg leuke foto's
    Nu ben je lekker op reis naar de outback, ik ben heeeel benieuwd. Gisteren een verrassende trouwerij (in o.a. de dierentuin Blijdorp !) gehad van Nicole en Jeroen en een goed feest
    Veel plezier Hans