Darwin en omgeving...man man... - Reisverslag uit Darwin, Australië van Rianne Dekker - WaarBenJij.nu Darwin en omgeving...man man... - Reisverslag uit Darwin, Australië van Rianne Dekker - WaarBenJij.nu

Darwin en omgeving...man man...

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Rianne

07 Oktober 2009 | Australië, Darwin

Hi Mates!

hier een bericht van jullie enige echte outback Ri (to be)...want ze gaat weer op pad....door de outback naar het oosten dit keer!
De bestemming die morgenochtend wordt ingezet is Townsville (dat is ong 250 km onder Cairns)!!!
Daar ga ik richting het zuiden een leuk adresje zoeken om te chillen, surfen en nog meer te genieten! Het wordt weer een aardige reis (ong. 2500 km)!
Marielle en ik gaan met een lift mee met 2 franse kerels...(jaja t zijn toch altijd weer de fransen met de autos op de een of andere manier!)

Maar eerst nog even over Darwin; veel gezien! 3 dagen nar Kakadu National Park geweest, 2 dagen naar Litchfield National Park en voor de rest genoten in de geniale stad Darwin! De hitte went...gelukkig!En het hostel waar we steeds naar terugkeren na de trips voelt al bijna een beetje als thuis ;) hahah.
Hoe vergaat t jullie in The Netherlands? Nog geen herfstdepressies?? Facebook is weer geupdate..dus ik zeg: genieten jullie een beetje mee vanaf daar?:D

kusjes!

• 07 Oktober 2009 - 06:28

Yv:

In alle vroegte een berichtje van Ri! Ahh alvast een stukje oosten opsnuiven! Laat me weten hoe jij het er op een surfplank afbrengt..! Hoop dat je m beter onder controle hebt dan je fiets..! :P Have funn!

xx Yv

• 07 Oktober 2009 - 09:24

Si!:

Surfen! Top! Doe voorzichtig en geniet! Liefs xx

• 07 Oktober 2009 - 16:01

Danielle & Peter:

Hi mate,
    How are you today? :)
    Hier alles goed, erg leuk om je verhalen te lezen en foto's te kijken.
    Zeker nu je weer richting oostkust gaat, kunnen we weer helemaal mee leven. Voelt dan bijna of we weer daar zijn. Wij zijn ook door Townsville gereden, niet gebleven, je moet nou eenmaal keuzes maken in het leven :)
    Hier is het inderdaad begonnen met de herfstperikelen, regent lekker de hele dag.
    Geniet jij daar ook maar een beetje voor ons van het mooie weer!

Liefs Peter en Danielle

• 07 Oktober 2009 - 20:29

Lindy:

He Ri!
    Kus voor jou :)

• 08 Oktober 2009 - 10:22

Blondie:

Hee rietje, echt top dat je gaat surfen.. ik zeg jij gaat je roeping vinden, komt heeelemaal in orde! En dat maar veel mooie surfdudes je mogen vergezellen... Kus

• 11 Oktober 2009 - 18:00

Rob En Ingrid:

Ha Rianne, eindelijk je site gevonden. wat klinkt je verhaal leuk, maar vooral verliefd op het outback busje, zo een hebben wij er ook! Veel plezier, kijk uit en meer van die goede tante tips.
    Dag Rob Ingrid Luca en Jord

• 18 Oktober 2009 - 19:46

Lieneke:

Reis gaat echt zo snel joh! Jij maakt Australie in vogelvlucht baas :D fantastisch!