Chillin & surfinnnnnn :D - Reisverslag uit Sydney, Australië van Rianne Dekker - WaarBenJij.nu Chillin & surfinnnnnn :D - Reisverslag uit Sydney, Australië van Rianne Dekker - WaarBenJij.nu

Chillin & surfinnnnnn :D

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Rianne

24 Oktober 2009 | Australië, Sydney

Hee lieve Hollandse vriendjes & vriendinnetjes!

Dankzij het internetsysteem dat niet optimaal werkt heb ik nu gratis internet :D...dus ik dacht....voordat ik aan mn volgende avontuur begin ga ik jullie eens even updaten!
Dinsdag arriveerde ik in Town of 1770...en t is hier PRACHTIG, maar oook heel RUSTIG..:D
Er zijn wel veel backpackers..maar t merendeel blijft 1 of 2 dagen en gaat dan door om de Fraser Island trip te doen of iets anders geinigs :D. Lisa en Tom deden dit ook en toen bleef Ri alleen achter in Town of 1770 om lekker te chillen en te surfen!
Dit is een fantastisch schoon, ruim, leuk, mooi, superaardig (personeel en backpackers) hostel en maar 20 $ pn...reken maar om! (12 euries!!!)...dus ik zit hier goed dat snappen jullie. Op dag 1 heb ik een beetje gechilled..om op dag 2 mijn eerste surfles te nemen! Jeetje...wat een sport! in een paar woorden:
GEWELDIG

ONTIEGELIJK VERMOEIEND

IN HET BEGIN ZEKER ONTIEGELIJK FRUSTREREND

MAAR UITEINDELIJK FANTASTISCH!

Na deze dag (2 uur in t water liggen dobberen...)..was ik totaal gevloerd en had ik blauwe plekken en schaafwondjes all over...man man. Wisten jullie dat ze zon 'wetshirt' (suit is nog niet nodig...hier zijn de jellyfish nog niet gearriveerd hollleeee :D) een rashshirt noemen omdat t je beschermt tegen de rash (uitslag) die je krijgt van t board? zon shirt is zkr nodig hoor; en voor de uitslag en voor de bescherming tegen de zon! Had een rode kop na dag 1..phoe phoe..

De volgende dag ging ik gewapend met petje en shirt t water in. Ik had met 4 duitse meisjes samen wat boards gehuurd zodat we een beetje konden wisselen onderling. T ging zkr een stukkie beter..maar t was nog steeds frusterend.

Vandaag heb ik mn 3e poging gedaan en dat ging eigenlijk (zelfs met een kleine kater) best wel goed!:D:D

Gisteren had ik een 'surfrustdagje' en moeten jullie eens raden wat ik heb gedaan??!!! ... oke dit raden jullie nooit! Je hebt hier iets geweldigs...(moeten Si en Yv zkr doen als ze hier zijn) je kan namelijk op een 'Choppa' een tour doen door Town of 1770 en Agnes water. Wat is een Choppa? Nou dat is dus een soort kleine motor ofwel een scooter, maar dan in het model van een motor! Ri die nog nooit op iets met een motor heeft gereden durfde dit wel aan nadat iedereen hier zei dat t vet simpel was en dat iedereen dit kon. Ik was in t begin een tikkie angstig...maar t was GEWELDIG!!:D Ze rijden max 80km/h en t is hier zo rustig op de weg en t is zon klein ding dat t idd erg makkelijk te besturen was. De baas vergelijk t met een fiets: kan je fietsen? Dan kan je dit ook! Dus ik als hollandse dame zat gebakken volgens hem :D. Fotos volgen! Ik kan ze hier niet op mn facebook zetten...dus dat doe ik snel oke?? Zag er erg cool uit nl :D.
Wij hebben met deze tour de zon zien zakken in de zee...heel vet!

Vandaag heb ik (voor de verandering) zelf een papiertje opgehangen met de vraag of iemand met een auto en een 'spare seat' eerdaags naar t zuiden vertrekt en ja hoor...dat is geregeld!!! Morgenochtend 9 uur vertrek ik richting Hervey Bay-Rainbow Beach- Noosa- Brisbane!
Die hosteldames zijn zo aardig dat ik zelfs mn geld terug heb gekregen van zondagnacht op maandag (die had ik nl al betaald)..ongekend!

Kusjes Ri

p.s Oja...t lijkt erop dat mijn 'lifts' gratis vervoer betekenen..maar dat is niet zo hoor luitjes! Fuel wordt gedeeld..maar t blijft zkr stukken goedkoper/snelller/leuker :D

• 24 Oktober 2009 - 06:30

Thijs V.:

Rietje!!!
    Goed om te horen dat je je daar een beetje vermaakt en dat je nog steeds een heerlijke luchtige attitude hebt!! Fijn om te zien dat je het naar je zin hebt en tot in december!!
    Btw..ik vlieg op 21 december richting Shanghai..jij komt als ik het goed heb de 20e hier he?

• 24 Oktober 2009 - 08:51

Carlien & Hans:

Goed te horen dat je zo lekker aan het surfen raakt. Kunnen we straks les van jou nemen. We krijgen overal wel erg veel zin met die enthousiaste verhalen van jou! Laten we hopen dat de jellyfish nog wat weken wegblijft Groeten uit Teteringen

• 24 Oktober 2009 - 09:08

Yv:

Geniaal hoor.. surfen!! En doe maar lekker wild in dat water, zodat je de jellyfish nog een maand afschrikt ofzo! ;)

Haha, ik zou graaaag de foto's willen zien van jou op die motor! 80 km/u.. djiez, en dat zonder rijbewijs! Niet eng? Alles heel gelaten onderweg?

Pas goed op jezelf en veel plz op je volgende trip!!

xx Yv

• 24 Oktober 2009 - 10:36

Lieneke:

Stoere tsjik dat je bent! En dan met een kater de plank op haha, prachtig! Blijf maar goed oefenen, dan ben je er over een tijdje vast een held in! Ben ook benieuwd naar de fotos!

• 24 Oktober 2009 - 23:53

Daan:

Whahahaha, Rietje Pietje ik zie jou al gaan door dat water. GENIAAL!!! : En dan op die scooter.. Foto's lijkt me erg fijn.. Veel plezier in het Zuiden met uwe nieuwe maten! Kusss Daan

• 25 Oktober 2009 - 11:55

Maart:

Stoere chick dat je d'r bent met het surfen en motor rijden!!! ZEER benieuwd naar de foto's dus kom maar op! :D xxxx

• 26 Oktober 2009 - 17:52

Maaike:

Rie die foto's van jou op een 'Choppa' wil ik zeer zeker zien!! Haha! Fantastisch!!!!

• 27 Oktober 2009 - 12:36

Catootje:

Hee rietje!

Heb vandaag je kaartje ontvangen! Heel leuk man.. Is dat serieus een hoop stront waar jij vanaf springt? Of is dit een grap?
    Zeeeeker trots op jouw surfavonturen, die stabiliteit van jou zit helemaal goed!!!

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

• 30 Oktober 2009 - 13:23

Fabje:

LIeve ri!!

GOed om te horen dat je je zo goed vermaakt! Ik ben zeker jaloers! Ik heb op dit moment even geen leven.. 4 dagen stage, colleges en in de weekenden werken.. maarja.. nog even en dan ben ik afgestudeerd!
    Jij veel succes met je nieuwe avonturen en je trip naar het zuiden! Geniet!

liefs

• 01 November 2009 - 05:24

Ri Her Self:

Marrr!
    zkr geen hoop stront maar een prachtige stukje restant van lang lang geleden waar mensen vanuit alle hoeken van de wereld naar komen kijken!:D

• 04 November 2009 - 13:43

Bas:

hoi zusje,
    heb jij al zin dat papa en mama komen?
    ik ga lekker de beest uithangen in nederland!
    ik hoop dat het goed met je gaat, en de groetjes!
    met mij gaat het ook goed