Hoi vriendjes en vriendinnetjes - Reisverslag uit Brisbane, Australië van Rianne Dekker - WaarBenJij.nu Hoi vriendjes en vriendinnetjes - Reisverslag uit Brisbane, Australië van Rianne Dekker - WaarBenJij.nu

Hoi vriendjes en vriendinnetjes

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Rianne

06 November 2009 | Australië, Brisbane

Heee hallo!
Ri vanuit Brisbane!
ik heb fantastische kiekjes op mn facebook geplaatst dus haast je naar:

kusjes!

• 06 November 2009 - 11:48

Daan:

Jawel de eerste om te zeggen dat je foto's geniaal zijn. Die surf-foto: wat een lef (om die erop te zetten ook ja hahahha). Het ziet eruit alsof je helemaaaal in je element bent daar in Australie. Ben ik heeel blij om :)!!
    Dikke kusss Daanbanaan

• 06 November 2009 - 11:56

Yv:

Haha ik sluit me aan bij Daan..! Maar ziet er profi uit hoor, respect! Jaaa, geniale foto's! Echt een groot feest daar, zo te zien! Heerlijk!
    Geniet van je laatste weekendje voordat je ouders komen, en als je ouders er zijn, geniet dubbel! :D

xx Yv

• 06 November 2009 - 11:56

Maart:

Leuke pica's!!! :D xxxx

• 06 November 2009 - 12:19

Si!:

Geweldig! En wat een blond koppie, ziet er goed uit! xx

• 06 November 2009 - 12:55

Maaike:

Riieeee!!! Wat een topfoto van jou op een surfplank en Choppa!! Hahahaa!! Je hebt echt al zoveel moois om op te terug te kijken.. Alvast superveel plezier met je ouders ;)!! Genietse!! Dikke kus!!!

• 06 November 2009 - 14:03

Wil En Gerard:

hoi rianne,niet zo veel reisverslag dit keer,
    wel hele leuke foto,s.zie je er al naar uit met pa en ma op reis?
    denk dat ik het antwoord wel weet,geniet er van dikke kus van ons uit De-Lier

• 06 November 2009 - 16:53

Azizi:

Ri op de chopper hoe vet!

• 06 November 2009 - 17:08

Annemieke:

Whoehoe wat een surfskills zeg, haha zo'n foto is bij mij helaas nooit gelukt! Hoe mooi ziet het eruit en je bent bruin! Jaloersheid! have fun xx

• 06 November 2009 - 21:27

Jose:

nou eindelijk gelukt om vriendin van je te worden op facebook en alle foto's te bekijken (zonder hulp van het jongere thuisfront)ik wordt er wel erg jaloers van. wat jij allemaal doet en ziet. geniet verder. straks ook met je pa en ma.
    groeten.

• 08 November 2009 - 11:37

Lieneke:

Kangaroos, krokodillen, surfen, mooie natuur, met dikke vans door de outback, choppers, mountainbiken... man man, you're really living the Australia-life!
    Ga zo door :D
    XXXXXXX

• 08 November 2009 - 14:15

Fabienne:

Mooie foto´s hoor! En verder sluit ik mij geheel aan bij de bovenstaande commentaren!

x