Goodbyeeee Australia! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Rianne Dekker - WaarBenJij.nu Goodbyeeee Australia! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Rianne Dekker - WaarBenJij.nu

Goodbyeeee Australia!

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Rianne

19 December 2009 | Australië, Sydney

O O O...
hoe snel kan t gaan....
maar.....
Ri heeft al weer afscheid genomen van Australie!:(

Na een dagje Taipei met Thijs en paps en mams van Thijs gaat deze dame samen met Simone zondagavond aan deel 2 beginnen & wel in deze volgorde:

Thailand
Laos
Cambodja
Vietnam
Thailand (eilanden :D)

Ik zeg de hele tijd tegen mezelf: cultuurshock cultuurshock cultuurshock in de hoop dat de daadwerkelijke cultuurshock voor mij als enigzins Azie leek mee gaat vallen :D

We zullen zien!
Heb er in ieder geval onwijssssssss zin in!

Kusjes

p.s vlucht heeft vertraging :(

• 19 December 2009 - 10:38

Ri:

n.b.
    bestemming 3 en 4 worden in omgekeerde volgorde bezocht!

(blijft lastig he si ;))

• 20 December 2009 - 09:18

Kris:

ssuuuuuuppppeeer vet ri!!
    precies zelfde landen! geniaal!
    fijne vlucht meske!
    kusss

• 20 December 2009 - 11:40

Fabienne:

Ben benieuwd wat Azie je allemaal gaat brengen! Zeker weten een hoop mooie foto´s en ervaringen! Fijne kerst en uiteinde!

Liefs

• 20 December 2009 - 11:40

Fabienne:

Ps meer foto´s graag!

• 20 December 2009 - 15:48

Margoot:

Rietje ik ben jaloers! De tweede verkoudheid heeft mij getroffen.. zit je hier in de sneeuw.. mis je! xx

Verslag uit: Australië, Sydney

Rianne

Hee mensen! Daar gaat ze dan...lang gepland, maar dan nu toch echt bijna zover! Eerst gaan ik en mijn backpack gezellig samen naar Australie voor 4 maanden. Daarna ga ik samen met Simone eind december richting Azie! Wat een avonturen worden dat.. o o o kusjes!

Actief sinds 01 Juli 2009
Totaal aantal bezoekers 11933