Eilandhoppers Rianne en Simone in actie! - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Rianne Dekker - WaarBenJij.nu Eilandhoppers Rianne en Simone in actie! - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Rianne Dekker - WaarBenJij.nu

Eilandhoppers Rianne en Simone in actie!

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Rianne

04 Februari 2010 | Thailand, Bangkok

Heee vrienden!

Wij zijn begonnen aan onze laatste fase van de reis en dat wil zeggen:

EILANDHOPPEN!

We zijn 1 februari van Phnom Penh via Bangkok naar Phuket gevlogen en dit verliep allemaal redelijk soepel :D.
We hadden een aardige overstaptijd op Bangkok, maar we hadden dus ook een ge-ni-a-le lounge tot onze beschikking met banken, computers, snacks & drankjes! Bangkok Airways ruleeessssssss!:D
De vluchten gingen dus voorspoedig, op enkele dichtzittende oortjes na...

Een slaapplekje boeken op deze eilanden bleek een ietwat duurder grapje dan dat we tot dusver gewend zijn in Azie...maarja wat wil je op deze hemelse plekjes??:D
Ons eerste slaapplekje op Phuket viel nog het meest in de buurt van ons budget..maar dat bleek dan ook een redelijke bunker! Maaaar dicht bij het strand en daar had je in ieder geval nog lekker warm water en VERS water!
Voelen jullie hem al aankomen?
Inderdaad ja! We zitten nu in een paleisje op Koh Phi Phi zonder warm water en elke kraan die je opendraait bevat ZOUT water!
AAAAAAAAAAAAH!

Ach ja .. alles went :D
Het is nog steeds prachtig mooi, prachtig warm en fantastisch heerlijk!!!
We houden het hier nog wel even uit :D

Passen jullie goed op nu het zout weer op is daar?;)

kusjes!!

• 04 Februari 2010 - 08:29

Daan :

hoi liefje!!!
    KLinkt als een welverdiend chillen met die billen avontuur in Thailand!!! :D Nog 2 weekjes en we kunnen je weer in onze armen sluiten!!!!!!!!Oladiejee!!

Geniet nog maar even met volle teugen van het koude water en de overvloed aan zout daar ;). Ik ga zaterdag lekker skieeeen!

TOT SNEL LIEFJE!! xxxxxxxx

• 04 Februari 2010 - 10:28

Lieneke:

aaaaaaaaaah, eilandhoppen, alleen bij het woord alleen al wil ik naar jullie toe komen! ik ben de kou hier ZO zat! behalve dit weekend, want dan gaat SWAK naarrrrrr WINTERBERG! jeuj, skien & snowboarden! Plaatsen jullie snel wat foto's van jullie verrukkelijke oorden? ENJOY! XX

• 04 Februari 2010 - 11:06

Kris:

nou ri, ik zou zeggen kom maar snel terug dan, dat zoute koude water is niet fraai! pff nee tering ri, ik ben het zo beu hier in die koud, doe mij maar een koude douche met warm weer, dat zout kan ik er ook wel bij hebben!
    hoe heet dat guesthouse waar je zit?
    je moet eigenlijk ook nog ff een stop maken op raily, daar zijn phuket en kho phi phi namelijk echt niks bij!
    allemachtig tachtig prachtig!
    ik begin dit weekend al met carnaval, hoewel ik jouw geniale pruik mis, heb ik nu zeker een andere topoutfit!
    maar jullie gaan waarschijnlijk ook goed los op ko pang han(hoe schrijf je dat nu ingodsnaam?)fullmoonparty! wel goed oppassen daar ri!
    nog veel plezier meske, dit is zeker een heerlijk einde chillen met wit parel zand tussen je billen van de reis
    tot schneeeeeeellll!!!!!
    kusssss

• 04 Februari 2010 - 11:17

Katootje:

Hee Rietje! Klinkt goed man! Warmte op het lijf is zeker wat ik hier mis. Gister met Lin in het bos wat zonnestralen op het hoofd gehad, heerlijk! Ben overigens al kamers en appartementen aan het checken op curacao!

kus

• 05 Februari 2010 - 18:45

Yv:

Hop hop hop!
    Heerlijk om het zout lekker nooit meer uit je haar te krijgen de komende drie weken!
    En die zon, zorg dat je elke straal opvangt, want in Nederland gaat t lang duren voordat t zonnetje weer schijnt..

Mn kamertje is bijna klaar..! :D Morgen de laatste dingetjes en zondag mn vloer, jeuh!

Tot snel Ri! Kus op je snoet en ook eentje aan Si!

• 09 Februari 2010 - 08:40

Annie:

Hoi Rieteke!

Ondanks dat zoute water, klinkt het toch allemaal weer geweldig en zou ik daar veel liever zijn dan hier in de vrieskou..jak!

Geniet er nog maar lekker van, want voor je het weet ben je weer hier, ook leuk, maar anders leuk!

Dikke kussen en knuffels ook voor Si