Zonneschijn & musquitos :) - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Rianne Dekker - WaarBenJij.nu Zonneschijn & musquitos :) - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Rianne Dekker - WaarBenJij.nu

Zonneschijn & musquitos :)

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Rianne

25 December 2009 | Thailand, Bangkok

Heee hallo!

hier weer een klein teken van leven van jullie geliefde reiziger!
Allereerst moet ik ff zeggen dat mn australische nummer hier niet werkt...dus ik ben niet mobiel te contacten (dus laat al die kerst & oudjaar wensen maar achterwege ;)).
Mail & mijn fantastische site zijn de enige communicatiemiddelen op t moment!
BANGKOK: ja daaar zijn Simone & Rianne nu...maar niet voor lang meer, want vanav vertrekken we al naar Chang Mai. Daar gaan we een driedaagse trekking door de bergen doen :D.

Bangkok in t kort; fantastisch, druk, warm, veel muggen (naaaaar), verkouden & vermoeide Ri (soort jetlag???), maar fantastisch hostel & natuurlijk alles heeeeel goedkoop!

Nu chillen bij het zwembad op onze 1e kerstdag :D
Hele fijne kerst en dikke kussen Ri

• 25 December 2009 - 12:30

Annemieke:

Fijne kerst schatjes! xx

• 25 December 2009 - 12:49

Wil En Gerard:

hoi Rianne,voor jullie samen ook een fijne kerst.
    Wel raar zeker om kerst te vieren bij het zwembad.
    geniet er van,er rust goed uit voor je volgende trip dikke kus van ons.

• 25 December 2009 - 19:39

Fabienne:

Fijne kerst en good luck met de trekking!! --> veel muggen, dus wees voorbereid!

Liefs

• 26 December 2009 - 10:30

Annie:

Ja en ik heb jou gisteren natuurlijk een smsje gestuurd naar je aussie nummer..helaas pindakaas:)

Dus bij deze ook voor jou:

Hele fijnne kerst en een gelukkig nieuwjaar meis:)
    Geniet ervan

Kuss

• 26 December 2009 - 14:02

Margot:

Ook fijne kerst Rietje! Kus

• 26 December 2009 - 17:04

Kris En Jas:

hmmm heerlijk meske!!
    geniaal kerst bij het zwembad!
    x

• 26 December 2009 - 19:58

Yv:

Ahh vandaar geen reactie terug! ;)
    Fijne kerst meisjes!!
    Geniet ze daar!

xx Yv

• 21 Januari 2010 - 11:20

Esther:

Hey Rianne!

Beetje random dit, maar heb je site via Maartje gekregen. Ik ga in april ook reizen, begin in Bangkok. Lees dat je een goed hostel hebt, welke zit je? Kan wel wat tips gebruiken :D
    groetjes Esther

(esthervandorst@hotmail.com)

Verslag uit: Thailand, Bangkok

Rianne

Hee mensen! Daar gaat ze dan...lang gepland, maar dan nu toch echt bijna zover! Eerst gaan ik en mijn backpack gezellig samen naar Australie voor 4 maanden. Daarna ga ik samen met Simone eind december richting Azie! Wat een avonturen worden dat.. o o o kusjes!

Actief sinds 01 Juli 2009
Totaal aantal bezoekers 11949