Same same, but different :D
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Rianne
30 December 2009 | Thailand, Chiang Mai
Simone & ik hebben een fantastische trekking achter de rug van drie dagen heeeeeel veeeeel lopen & 2 nachten heeeeeeeeeeel koud slapen!
Genoten maar ook zeker afgezien! Vandaag lopen we als waggelende eendjes rond, omdat al onze spieren enorme pijn doen...o o o...
Ik zal een kleine sfeerimpressie aan jullie tonen op mijn facebooksite :D
Fijne oudjaar allemaal & probeer een beetje te genieten van t begin van 2010 ondanks dat jullie maatje er nog geen deel van uit kan maken :D
kusjes!
Foto's: http://www.facebook.com/album.php?aid=12633&id=100000161801053&l=4583763083
30 December 2009 - 08:16
Annie:
Haai lieverds,
Wat ziet dat er allemaal prachtig (en een tikkeltje zwaar) uit!
En nu bijn oud en nieuw...Geniet er van daar met zijn tweetjes, dan doen wij dat hier ook:)
Ik zeg alvast Gelukkige Nieuwjaar!!!!!!!!
En heel veel kusjes -
30 December 2009 - 10:59
Maart:
Rianne Dekker, liefje! Fijn te horen dat de trektocht door Chang Mai zo genieten was, foto's zijn top iig, en zelfs in het verre Azie doen jullie dus aan de conditie hihi :D Fijne jaarwisseling, geniet! Liefs XXX -
30 December 2009 - 11:10
Yv:
Aahh wat gaaf zeg! Wat een totaaaaal andere wereld dan Aussi! En Si sjouwt nog steeds met t groene Woolworths-tassie, zie ik! :D
Ziet er errug gaaf uit! Beetje afzien wel, of niet (keuken.. toilet..)?
Fijne jaarwisseling meisjes!!! Jullie begin van 2010 kan in elk geval niet meer stuk! :)
xx Yv -
30 December 2009 - 15:54
Lieneke:
Jaja, tante Lieneke hier :D ziet er allemaal weer prachtig uit die foto's! Lekker op zo'n bootje uitpuffen na zware wandeling... heerlijk! Enjoy! XX -
30 December 2009 - 15:54
Lieneke:
Oh, en bedankt voor de kerstkaart, superleuk! Fijne nieuwsjaarwisseling schatten! XX -
30 December 2009 - 21:46
Margot:
Hee Rietje!
ben net in mn nieuwe kamertje getrokken.. Zou je bij moeten zijn, tis zo moooooi!! Nu dus officieel huisoudste.. Hmm.
Kus -
04 Januari 2010 - 03:25
Lisette:
Prachtige foto`s Ri! En bikkels zijn jullie zeker! Simone had er ook echt de goede schoenen voor aan, gelukkig was jij zo goed geholpen door onze vriend bij de Beversport ;)
Dikke kus